< Terug naar overzicht

Patrick Maerten vennoot en Inge Lamberts counsel bij Claeys & Engels

Bij lawfirm Claeys & Engels promoveerde Patrick Maerten tot vennoot en werd Inge Lamberts aangsteld tot counsel.

Patrick Maerten is licentiaat in de Rechten (KU Leuven) en Master of Laws (Universiteit van M√ľnster, Duitsland). Hij behaalde bovendien een diploma Sociaal Recht aan de VUB.
Sedert 1995 staat Maerten ingeschreven bij de balie te Brussel. Zijn professionele activiteiten zijn hoofdzakelijk gericht op dagelijkse adviesverlening inzake sociaal recht en het begeleiden van uitbestedings- en fusieoperaties. Hij is gespecialiseerd in de wetgeving inzake arbeidsduur, werknemersparticipatie, telewerken en overlegorganen.


Inge Lamberts studeerde Rechten aan de KU Leuven en behaalde een bijzondere licentie in Internationaal en Europees recht aan de Univeristé de Montpellier (Frankrijk). Ze volgde ook een cursus Human Resources Management aan Harvard University Extension School (Boston, VS).


Lamberts behandelt verschillende materies op het vlak van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Haar belangstelling gaat vooral uit naar arbeidscontractenrecht, ontslagen, reorganisatie van ondernemingen, privacy, internationale tewerkstelling en daaraan gekoppelde aspecten van sociale zekerheidsrecht.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen