< Terug naar overzicht

Patrick Gouwy van Aviapartner naar Ikea

Patrick Gouwy is de nieuwe HR-manager voor het distributiecentrum Benelux van meubelgigant Ikea. Hij zet de HR-beleidslijnen uit voor 250 medewerkers.

Patrick Gouwy (41) is handelsingenieur (1990, KU Leuven) en volgde ook een Speciale Licentie Marketing aan de Vlerick Leuven Gent Management School (1991). Hij ging in 1994 aan de slag bij de handlingmaatschappij Aviapartner in Zaventem. Na enkele operationeel leidinggevende functies, werd hij er acht jaar geleden Compensation & Benefits manager. In 2007 nam hij de fakkel van HR-manager België over van Bertrand Janssen, die naar ASCO trok.
Begin dit jaar kwam Aviapartner in financiële problemen. Het bedrijf kon nog net van het faillissement gered worden. Patrick Gouwy leidde de sociale onderhandelingen, die een belangrijk onderdeel waren in de redding. Hij zette zelf de stap naar Ikea in Genk, dat de distributie verzorgt naar de Ikea-winkels in de Benelux. Gouwy ziet in deze carrièrestap nieuwe ontplooiingsmogelijkheden, dicht bij zijn woonplaats en gezin met drie kinderen.


Dirk Meert is de nieuwe HR Director bij Aviapartner. U leest meer over zijn carrièrestap in dit artikel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen