< Terug naar overzicht

Patricia Meeremans nieuwe HR-verantwoordelijke bij Dokters van de Wereld

Patricia Meeremans werkt voortaan bij Dokters van de Wereld, één van de 15 nationale verenigingen van het internationale netwerk met dezelfde naam die medische hulp aan kwetsbare groepen biedt. Ze gaat er aan de slag als HR-manager.

Patricia Meeremans studeerde in 1996 af als licentiaat in de Rechten (UCL). Ze begon haar carrière bij Partena als HR Legal Advisor. Vervolgens verdiepte ze zich in de juridische aspecten van de arbeidsverhoudingen bij Ziegler, Cefora en Test-Aankoop.

In 2003 zette Meeremans de stap naar SD Worx als Senior Consultant. Bijna tien jaar later ging de juriste aan de slag bij de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking als attaché Personeel & Organisatie om er zich te focussen op vaardigheden, loopbaancoaching en HR-audit. De volgende carrièrestappen brachten haar naar de Haven van Brussel en tot slot naar het departement Leefmilieu Brussel als HR Legal Counsel.

Nu wordt Meeremans HR-manager bij Dokters van de Wereld, één van de 15 nationale verenigingen van het internationale netwerk met dezelfde naam die medische hulp aan kwetsbare groepen biedt.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen