< Terug naar overzicht

Pascal Jeandarme HR Development Manager N-Allo

Contactcenter N-Allo, dat meer dan 1250 werknemers telt in België, heeft een nieuwe HR Development Manager: Pascal Jeandarme.

Psycholoog Pascal Jeandarme (44) werkte in 1991 de aanvullende opleiding Personeelsmanagement aan de handelshogeschool HEC St. Louis te Brussel af. In 1992 startte hij als Regionaal HR-manager bij Quick. Hij had er vijf jaar de HR-verantwoordelijkheid over de Quick-restaurants in Wallonië. Van 1997 tot 2000 werkte hij voor Proximus, eerst als Training & Development Specialist, later als HR account manager. In die laatste functie zette Jeandarme samen met de centrale HR-diensten het HRM uit voor drie departement (350 medewerkers).
Na een korte ervaring als Advanced Consultant bij DIP, bleef hij acht jaar bij Hudson / De Witte & Morel als Senior Consultant. Hij was er actief rond talentmanagament, functieclassificaties, competentiemanagement, opleidingen, assessment en rekrutering en selectie. Tijdens deze periode maakte hij kennis met N-Allo, en rekruteerde hij mee personeel voor de vestiging in Gosselies.
Nu is Jeandarme als HR Development Manager verantwoordelijk voor het versterken en moderniseren van de bestaande HR-processen en op het ontwikkelen van nieuwe HR-instrumenten.

N-Allo werd in 1999 opgericht door Electrabel, in nauwe samenwerking met de gemengde intercommunales. Het contactcenter is de partner van erkende instellingen van openbaar nut, maar ook van ondernemingen uit de financiële en telecommunicatiesector. Sinds zijn oprichting in 1999 heeft N-Allo een constante groei gekend. Vandaag telt het meer dan 1250 medewerkers, waarvan 550 in Wallonië, 570 in Vlaanderen en 130 in Brussel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen