< Terug naar overzicht

Partena breidt Flying Team uit

Partena’s Flying Team trok de voorbije maanden zeven nieuwe medewerkers aan.

Patrick Van Hool is verantwoordelijk voor de Nederlandstalige ploeg van het Flying Team. Na het behalen van zijn diploma Personeelsbeheer, startte hij in 1992 zijn loopbaan bij de sociale secretariaten Assubel, la Famille en SBB (Acerta). Nadien is hij overgestapt naar de bedrijfswereld en heeft hij als payroll manager voor onder andere Puratos, Euroclean en Ansell Healthcare gewerkt.

Christian Van der Elst is in dienst sinds september. Hij startte zijn carrière in HR bij Siemens, waar hij 10 jaar is gebleven. Nadien was hij kantoordirecteur bij sociaal secretariaat CEPA en medewerker van het inhouse departement van Acerta.

Sarah Vansteenkiste heeft haar HR-ervaring opgebouwd bij Dupont de Nemours, VDK Spaarbank en Acerta, eerst als dossierbeheerder en later als HR Officer In-House.

Valérie Verhaegen begon haar loopbaan bij de personeelsdienst van sociaal secretariaat Partena en werkte vervolgens voor Elia en VLAM vzw. 

Charlotte Cappelle heeft HR-ervaring opgedaan bij Asap.be, waar ze als XL-consultant heeft gewerkt.

Anjoushree Nandi is in dienst gekomen in september en is licentiate in de Toegepaste Economische Wetenschappen (VUB) en heeft ook een diploma Europese Economie (ULB), Management (VUB) en Fiscaliteit (Ichec-ESSF) op zak. Ze heeft, telkens op HR-vlak (payroll en personeelsadministratie), voor verschillende bedrijven en in diverse sectoren gewerkt.

Caroline Claereboudt is licentiate in de Arbeidswetenschappen (UCL) en heeft onlangs een HR-diploma behaald aan de ICHEC-Enterprises. Ze is haar carrière begonnen bij Hay op de afdeling Direct Search en is nadien overgestapt naar Euroclear Bank, waar ze heeft gewerkt op de departementen HR Client Services en HR Talentmanagement. In 2009 is ze naar het sociaal secretariaat Partena gekomen. Eerst heeft ze er ervaring opgedaan als payroll consultant en nu werkt ze voor de HR Desk van het Flying Team.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen