< Terug naar overzicht

Olivier Janne senior consultant Quintessence

Quintessence Consulting heeft er met Olivier Janne een senior consultant bij. Hij zal voornamelijk actief zijn in de uitbouw van de Quintessence-activiteiten in Brussel en Wallonië.

Olivier Janne (47) is licentiaat Psychologie (2003, UCL) en licentiaat Psychopedagogie (1989, UCL). Hij begon zijn carrière bij Centrapsy als consultant Rekrutering & Selectie, wat hij combineerde met zijn taak als sociaal begeleider in een instelling voor jongeren die door de jeugdrechter geplaatst zijn. Later werd hij verantwoordelijke voor een huis voor begeleid wonen voor jonge adolescenten (vzw Le Logis in Genval).
Na een periode als consultant bij een uitzendbedrijf in Brussel volgden twee jaar als office manager voor de kantoren in Nijvel en Charleroi. In 1994 trok Janne naar Manpower als Area Manager voor de zone Charleroi, Eigenbrakel en Nijvel. Drie jaar later werd hij directeur van Multiskill (HR-services kantoor van Manpower).
Sinds 2001 werkte hij als zelfstandig consultant in assessment & development (competentiemanagement, loopbaanbegeleiding, management- en gedragscoaching). Hij werkte daarin vaak met Quintessence samen, wat het pad effende voor een overstap naar een vast engagement.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen