< Terug naar overzicht

Olivier Guyot en Patrick Willems Senior Adviser bij Essensys

Essensys heeft twee nieuwe Senior Advisers. De Fransman Olivier Guyot brengt een ruime ervaring in marketingmanagement en general management mee, Patrick Willems (foto) heeft een ruime bagage in supply chain management en general management.

Patrick Willems (46) is begin september begonnen bij Essensys als Senior Adviser. Hij neemt opdrachten van interim-management op zich op het terrein van supply chain management en general m
Management. Willems beheerde de logistiek en de supply chain voor onder meer Volvo, Alpro en Mobistar, maar hij werkte ook als logistiek officier in het Belgische leger.
Anderzijds heeft hij voor het toenmalige Price Waterhouse en Cap Gemini Ernst & Young diverse consultancy-opdrachten uitgevoerd. Willems is licentiaat (Koninklijke Militaire School), master in Management (VUB) en behaalde ook een MBA (KU Leuven). Hij heeft daarnaast verschillende opleidingen in aankoop en logistiek beleid gevolgd.

Olivier Guyot (46) is in augustus gestart als Senior Adviser bij Essensys. Hij staat in voor het business development in Brussel en het Franstalige deel van ons land. Guyot, van Franse origine, heeft bijna twintig jaar diverse functies ter harte genomen in de Monnoyeur Group, een internationaal distributiebedrijf van bouwuitrusting. De laatste vier jaar was hij er General Manager van Bergerat Monnoyer BeLux (300 medewerkers).
Guyot behaalde een diploma marketing aan het Parijse Institut EuropƩen des Affaires en bijkomende opleidingen aan de Business Schools IMD (Lausanne) en HEC (Parijs).

Essensys is actief in executive interim-management, executive search en managementcoaching. In het boekjaar 2007 stond het in voor de bemiddeling van ongeveer 150 executive interim-opdrachten in Belgiƫ.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen