< Terug naar overzicht

Olivier Ghenne van HR naar commercieel directeur Benefralux Leonidas

Olivier Ghenne ruilt zijn huidige functie van HR-directeur in voor een nieuwe functie als commercieel directeur Benefralux bij Leonidas.

Olivier Ghenne behaalde een bachelor Sociaal Assistent en een master in de Arbeidswetenschappen. Hij startte zijn carrière als juridisch adviseur bij het Sociaal Secretariaat van l’Union des Classes Moyennes in Luik. Terwijl hij deze job uitoefende, behaalde hij ook een gespecialiseerde licentie Personeelsbeheer. Nadien ging hij aan de slag bij PricewaterhouseCoopers (PwC), waar hij de implementatie van HR SAP-projecten begeleidde. In 2000 vervoegde hij de rangen van Cap Gemini Ernst & Young.

Na acht jaar als adviseur aan de slag geweest te zijn, stapte hij over naar Signant, een economische belangengroep die is samengesteld uit Peugeot-Citroën, Renault-Nissan en Ford. Een verrijkende ervaring, zo blikt hij erop terug, maar zijn verblijf bij de groep was maar van korte duur, omdat Signant de activiteiten verhuisde naar Parijs.

Hierna ging Ghenne in 2004 bij Leonidas aan de slag als HR-directeur. De HR-procedures stonden er toen nog in hun kinderschoenen. In 2008 werden de verantwoordelijkheden van de functie corporate stores director aan zijn takenpakket toegevoegd. In 2011 werd hij vice algemeen directeur ad interim.

Hij combineerde zijn beide functies als HR-directeur en commercieel directeur Benefralux met de coördinatie van de feestelijkheden rond de honderdste verjaardag van Leonidas, dat in 2013 honderd kaarsjes mag uitblazen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen