< Terug naar overzicht

‘Notice the Difference!’ verenigt Katrien Rommens en Nadja Talpaert

Op 1 januari 2011 startten Katrien Rommens en Nadja Talpaert samen ‘Notice the Difference!’. ‘Doelgericht leren’ staat er centraal.

Nadja Talpaert en Katrien Rommens begeleiden individuen, teams, groepen en organisaties naar concrete resultaten in hun leerproces. In het aanbod van de thema’s vinden we onder meer de opleiding en begeleiding van groepen, het opmaken van leertrajecten, het begeleiden van informeel en werkplekleren, de begeleiding van trainers en conflictbemiddeling.

Katrien Rommens is een senior trainer en professioneel coach (PCC in aanvraag) met een brede ervaring in HR, Training en Business en Life Coaching.

Nadja Talpaert is een professioneel ICF-gecertifieerde coach (PCC) met ruim 10 jaar ervaring in executive en businesscoaching, en meer dan 15 jaar in HR en training.

‘Notice the Difference!’ gaat een partnership aan met The Coaching Square, waar de beide initiatiefneemsters hun expertise inzetten op het gebied van individuele en teamcoaching, en opleidingen rond thema’s als ‘Communicatie met Impact’, ‘Coachend leidinggeven’ en dies meer.

Ook met Kaleido Consulting, waar zij tot voor kort beide als HR-consultant/trainer/coach actief waren, blijven beide verbonden. Zij werken er op projectbasis voornamelijk in het domein van managementtraining, leiderschap en coaching.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen