< Terug naar overzicht

Niko Demeester secretaris-generaal Voka-VEV

Vanaf 1 september 2011 versterkt Niko Demeester het managementteam van Voka-VEV als secretaris-generaal.

Niko Demeester (41) werkt momenteel als associate partner bij het consultancybedrijf CSC. Hij is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een Master of Arts in Economics bij de KU Leuven. Daar startte hij ook zijn loopbaan in 1993 als assistent in het Centrum voor Economische Studiën.

Van 1995 tot 2001 was Demeester adviseur bij het VBO. Daarna werkte hij als consultant bij Cap Gemini, tot hij in 2003 werd aangetrokken als kabinetschef bij staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging Vincent Van Quickenborne (Open VLD).

In 2006 werd hij directeur-generaal bij de Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie (het vroegere NIS). Van 2008 tot begin 2011 werkte hij opnieuw als kabinetschef voor minister van Ondernemen en Vereenvoudigen Vincent Van Quickenborne.

Niko Demeester: “De overheid vervult een sleutelrol om de wendbaarheid van onze bedrijven te verhogen. Ik wil me er bij Voka-VEV dan ook voor inzetten dat de stem van de ondernemingen meer gehoor vindt bij de overheid, zodat het beleid beter inspeelt op de noden van onze bedrijven.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen