< Terug naar overzicht

Niki Miseur HR-assistent sociaal welzijn Havenbedrijf Antwerpen

Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen heeft een nieuwe HR-assistent sociaal welzijn aangetrokken: Niki Miseur.

Niki Miseur (27) beheert als HR-assistent sociaal welzijn mee de dossiers rond aangepast werk, ziekteverzuim en psychosociale begeleiding voor werkgerelateerde problemen. Ze fungeert ook als vertrouwenspersoon bij interne klachten en staat mee in voor het evalueren en implementeren van het drugs- en alcoholbeleid.
Miseur behaalde in 2004 haar bachelor Maatschappelijk Assistent (optie Personeelswerk) aan de Hogeschool Antwerpen (nu Artesis Hogeschool). Ze startte haar carrière nog datzelfde jaar als medewerker op de dienst individuele materiële bijstand bij het Vlaams Fonds (nu Agentschap) voor Personen met een Handicap. In januari 2006 koos ze voor vzw Mivas, een sociaaleconomische onderneming die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen (samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector).
Als medewerker op de sociale dienst/personeelsdienst stond Miseur in voor de dagelijkse opvolging van de loonadministratie en begeleiding op sociaal, psychologisch, administratief en financieel vlak van meer dan honderd werknemers. Ze volgde het VTO-beleid op en werkte mee aan verschillende HR-initiatieven.
“Door de groeiende groep medewerkers trad de psychosociale begeleiding meer en meer op de voorgrond en raakten een aantal personeelsgebonden aspecten op de achtergrond”, zegt Miseur. “In mijn nieuwe job bij het Gemeentelijk Havenbedrijf kan ik opnieuw mijn HRM-orientatie aanspreken en toch ook sociale ondersteuning bieden aan de werknemers, omdat er echt rekening gehouden wordt met de beperkingen en mogelijkheden van personeelsleden.”

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen