< Terug naar overzicht

Nieuwe medewerkers bij Kaleido

Kaleido Consulting heeft vier nieuwe medewerkers: Peter Musschoot, Pascal Renders en Raphaël Rozenberg, Kristel Smedts.

Peter Musschoot (34) start als Business Unit Lead bij Kaleido om de divisie Temporary Solutions uit te bouwen. Deze businessunit stelt organisatie- en HR- interim-managers ter beschikking voor langdurige of korte opdrachten. Ook onder meer HR businesspartners, organisatieconsultants, trainingmanagers, recruitmentmanagers en selectie-experts werken via Kaleido mee aan projecten bij multinationale en middelgrote bedrijven.
Musschoot studeerde af als germanist aan de UGent en behaalde een master in Bedrijfscommunicatie aan de KUL. Daarna oefende hij verschillende functies uit in HR-services. Bij zijn laatste werkgever richtte hij als Business Development Manager een divisie op die experts in het geneesmiddelenonderzoek ter beschikking stelde van de farmaceutische industrie, biotech en medical devices.
Pascal Renders (39) vervoegt de Business Unit Assessment als Operations Manager. Daarnaast is hij actief als coach en facilitator van organisatieopstellingen. Renders is licentiaat vertaler en psychotherapeut met een specialisatie in familie- en organisatieopstellingen. Als project- en opstartmanager was hij actief in leisure en hospitality-sectoren met totaalproject-realisaties. Na meer dan tien jaar coachend leiderschap binnen de kmo-sector ging hij als HR-consultant aan de slag voor onder andere T-Interim, IMD en Ascento. Raphaël Rozenberg (45) versterkt als Senior Consultant de Learning & Development ploeg bij Kaleido. Rozenberg kijkt terug op een ervaring van meer dan tien jaar in het begeleiden van mens en organisatie. Van 1997 tot 2003 was hij actief als consultant bij Right Management Consultants. Vervolgens werkte hij vijf jaar lang met het bureau Masterkey, gespecialiseerd in operationele coaching en change. Bij Kaleido zal Rozenberg actief zijn als facilitator, coach en hij zal betrokken zijn met new product development en business development in Franstalig België. Raphaël Rozenberg behaalde een graduaat in de Personeelswetenschappen en vervolmaakte zich in coaching. Hij is gecertifieerd gebruiker van diverse diagnostische en feedbackinstrumenten. Kristel Smedts (38) neemt binnen Kaleido de boekhouding en enkele administratieve taken voor haar rekening. Kristel studeerde in 1991 af als gegradueerde Secretariaat-Moderne Talen aan het STIM te Mechelen. Voordien werkte ze drie jaar bij Belgian Fruit Importers en negen jaar bij European Food Transport als assistent boekhouden. Daarna werkte ze drie jaar als managerassistent bij Lensfactory, waar ze voornamelijk instond voor de uitvoering, opvolging en rapportering van de boekhouding en verschillende administratieve taken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen