< Terug naar overzicht

Nieuwe functie voor Nathalie Eeckhout en Nasica Benali bij RB Selection

Nathalie Eeckhout en Nasica Benali worden senior consultants bij RB Selection, een executive search-bureau dat zich op de rekrutering van middenmanagement richt.

Nasica Benali (31) studeerde Bedrijfsmanagement in Antwerpen. Ze deed een eerste ervaring op als consultant bij het Amerikaanse bedrijf Impac. In 1997 werd Benali consultant in de divisie management resources van Randstad. In maart 2003 trad ze in dienst bij Ray & Berndtson Executive Search (nu dus RB Selection) nadat ze bij Capco drie jaar rekruteringsverantwoordelijke was voor België en Frankrijk.


Nathalie Eeckhout (36) is onderlegd in financieel management. De licentiate Handels- en Consulaire Wetenschappen (HEC Saint-Louis) startte haar loopbaan op de klantendienst van American Express om er later over te stappen naar de afdeling risk/credit & collection. In 1998 vervoegde ze het risk team van KPN Orange als credit policy supervisor. Later werd ze bij Cisco Systems verantwoordelijk voor het people management. Sinds september 2001 is Nathalie Eeckhout actief als senior consultant bij Ray & Berndtson.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen