< Terug naar overzicht

Nieuwe consultants bij YER: Ines Van Geert en Heidi Craenhals

Bij Young Executive Recruitment gingen onlangs twee nieuwe consultants aan de slag. Ines Van Geert werd consultant interim-management en Heidi Craenhals consultant werving en selectie.

Ines Van Geert (48), komt over van 3W Direct Management Solutions waar ze nationaal account manager was. Tussen 2003 en 2005 was ze lid van het executive management van Siemens voor de afdeling energie (transmissie, distributie). Daarvoor werkte ze een jaar voor Siemens Business Services (informatie en communicatie afdeling) als project management officer en twee jaar als senior executive management assistant van de IT-director. Van 1999 tot 2000 vervulde ze bij Coca-Cola Company de taak van research information administrator op het marketingdepartement. Van Geert begon haar loopbaan als office manager en commercial secretary bij Electrolux na haar opleiding bedrijfspsychologie. Ze is ook graduaat Frans-Latijn-Geschiedenis.

Heidi Craenhals (33) is sinds begin deze maand consultant werving en selectie te Brussel. Craenhals studeerde economische wetenschappen en was twee jaar verzekeringsagent en financieel adviseur bij RVS, voor ze aan haar carrière in de luchtvaartsector begon. Zo stond ze als cabin crew member tussen 1998 en 2001 in voor de veiligheid en service aan boord van Sabena-vluchten. In 2002 werd ze callcenteragent bij SN Brussels Airlines, een jaar later werd ze er backoffice agent om in 2005 sponsoring en event officer te worden bij de vliegmaatschappij. Vorig jaar werd ze assistant group brandmanager Benelux en Zwitserland om daarna te promoveren tot brand manager Benelux en Zwitserland voor SN Brussels Airlines.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen