< Terug naar overzicht

Nieuwe consultants bij YER

De nieuwe manager van YER België, Greg Bastiaensen, maakt werk van het aanwerven van nieuwe consultants. Raf Wellens, Marleen De Smet, Carl Corten, Els Höhner, Kris Van Torre en Machteld Van der Auwera treden toe tot de consultancy.

De pas tot manager voor België gepromoveerde Greg Bastiaensens maakt van het aanwerven van nieuwe consultants een topprioriteit (zie HR Square De Week nr. 200).

Raf Wellens en Marleen De Smet startten onlangs als consultant YER Interim Management. Wellens (33) studeerde aan de Stedelijke Hogeschool voor Sociale Studiën in Antwerpen, behaalde als vrije student aan de Universiteit Antwerpen onder andere getuigschriften inzake HRM en onderhandelingsmethoden en -technieken en volgde een opleiding internationale handel bij Cevora en Ehsal. Hij startte zijn loopbaan als recruitment consultant bij Randstad en werd later branch manager, on site manager en process manager on site solutions bij Adecco om vervolgens in 2006 terug te keren bij Randstad als consultant.

De Smet (49) is vertaalster van opleiding (Mercator Hogeschool Gent). Zij was tot voor kort aan de slag bij YER in Amsterdam en werkte mee aan het opstarten van de interim management-afdeling in België. Voorheen werkte ze als consultant voor CPM en KPMG.

Els Höhner (35) werd recent consultant in Brussel. Zij is licentiaat in de Rechten (Rijksuniversiteit Leiden), volgde een opleiding Account Management en behaalde een diploma Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Ze werkte tot nog toe uitsluitend voor Dr. Oetker. Ze begon als product manager in Nederland, groeide door tot group product manager en product manager chilled food in België. In 2002 was ze lid van de Nederlandse ondernemingsraad van het voedingsbedrijf.

Kris Van Torre (36) zal het team van YER Brussel in september versterken. Zij was commercieel afgevaardigde Vlaams Brabant en Limburg bij rekruteringsmedium Vacature.

Machteld Van der Auwera (29), bachelor in Business Management (Hogeschool Limburg) start in september als consultant YER Campus Recruitment. Zij was sinds 2004 key account manager bij Accent Select Services te Roeselare.

Carl Corten (36) zal vanaf dit najaar het team in Antwerpen vervoegen als consultant. Hij was account manager bij Artikona in Zele en color business manager bij Xerox Antwerpen. Sinds 2002 werkte hij voor printspecialist Océ. Hij was er account manager, key account manager digital document solutions en sales coach commercial printing.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen