< Terug naar overzicht

Nieuwe benoemingen bij Michael Page Belux

Fabrice Mahieu (foto), eerder hoofd van de divisie HR en de divisie Executive Search van Michael Page, is benoemd tot directeur van Michael Page Brussel. Nicolas Dumoulin is directeur in Antwerpen en Serge Shine in Luxemburg.

Fabrice Mahieu (36) is als Executive Director van Michael Page Brussel verantwoordelijk voor de strategie en de ontwikkeling van het twintig medewerkers tellende bureau in Brussel. Mahieu studeerde af als handelsingenieur met specialisatie audit. Hij begon zijn loopbaan bij Deloitte & Touche, waar hij vier jaar bleef, alvorens de overstap te maken naar een ander rekruteringsbedrijf. In 2003 maakte hij zijn intrede bij Michael Page als consultant in de financiële sector. Hij lanceerde achtereenvolgens de divisies Bank, Financial Services en Human Resources. Mahieu is ook lid van het managementteam.

Nicolas Dumoulin (30), wordt directeur van het bureau Michael Page in Antwerpen en zal verantwoordelijk zijn voor Finance, Engineering, Supply Chain en Sales & Marketing. Ne het behalen van een master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven, deed Dumoulin eerst ervaring op in de financiële sector, alvorens hij in 2006 de overstap maakte naar Michael Page. Hij startte als consultant in het nieuwe departement Finance van het bureau te Antwerpen.

Serge Shine (32) wordt in het Groothertogdom Luxemburg Operations Manager van Michael Page, Page Personnel en Michael Page Executive Search. Shine bezit een master in de Rechten en een MSC in Management van de HEC Paris. Hij werkte zeven jaar in het marktsegment fusies en overnames in Frankrijk en stapte in 2006 over naar Michael Page Zwitserland, waar hij de divisies Sales & Marketing opstartte. Het jaar daarop werd hij verantwoordelijk voor de divisie Bank & Financial Services.

Alle drie rapporteren ze aan Jérôme Bouin, Managing Director voor Michael Page en Page Personnel voor België en Luxemburg, evenals voor Michael Page Executive Search.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen