< Terug naar overzicht

Nieuwe aanwervingen bij Arinso België

Arinso België, specialist op het gebied van HR-technologie, consulting- en outsourcingdiensten blijft groeien. Sinds september 2007 werden 53 personen gerekruteerd. En ook voor dit jaar plant het bedrijf nog meer dan 100 extra banen. Luc Langeraert we

Recent trok Arinso een nieuwe VP HR business consulting, een business development manager en twee accountmanagers aan. Een werd ook een nieuwe functie gecreëerd: sales & client delivery director.
Luc Langeraert (43) is de nieuwe VP HR Business Consulting. Hij is verantwoordelijk voor het uitbouwen van nieuwe business consulting opportuniteiten in het kader van de employee lifecycle (rekrutering, opleiding,…). Langeraert was eerder aan de slag als national HR-manager bij Randstad en als HR-director bij Zara.
Gerard Synaeve (32) kwam in dienst als business development manager bij Arinso. Hij deed sales ervaring op als sales executive global accounts bij Compaq en als sales representative bij Hewlett Packard. Hij was ook drie jaar lang accountmanager bij MBS Computer Company (het huidige CSS).
Sven Truyen (33) wordt accountmanager. Hij heeft zich reeds bewezen als consultant binnen het domein van CRM/ERP (Ictopus) en heeft ook een pak sales ervaring inzake testservices en instrumenten (Integri en Gitek).
Ook Raphaël Adlerfligel (37) wordt accountmanager bij Arinso. Hij werkte meer dan zes jaar als sales executive bij Hewlett Packard en was daarvoor voornamelijk actief als account channel manager bij Compaq.
Olivier Poot (33) is benoemd tot sales & client delivery director. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in België. Poot zal bovendien alle marketingacties in België leiden om de visibiliteit van Arinso te versterken. Hij was al twee jaar actief als delivery manager voor e-HR solutions bij Arinso. Daarvoor werkte Poot bij OpenHR, waar hij enkele jaren het productteam leidde en vervolgens naar de consultancyzijde verhuisde als projectmanager.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen