< Terug naar overzicht

Nieuw HR-talent bij Imec

Imec versterkte zijn HR-team met drie experts: Joke Van Aelst (teamleider voor rekrutering en selectie), Elke Vandormael (bedrijfsjurist in het HR-departement) en Elke Van Hooreweghe (Talent Specialist).

Joke Van Aelst is als teamleider voor rekrutering en selectie verantwoordelijk voor het optimaliseren van het rekruteringsproces en het verstevigen van de positie van Imec als unieke werkgever op zowel de nationale als internationale arbeidsmarkt. Zij is doctor in de Toegepaste Wetenschappen en werkte meer dan 10 jaar als onderzoeker bij Imec. In 2010 gaf ze een nieuwe wending aan haar carrière en vervoegde ze het Imec HR-departement.

Elke Vandormael startte haar carrière in 2001 als advocaat bij de kantoren Claeys & Engels en Loyens & Loeff. In de loop van de jaren specialiseerde zij zich in alle domeinen van HR-fiscaliteit en sociale zekerheid, zoals internationale tewerkstelling, optimalisatie van salarisstructuren, eindeloopbaanregelingen en dies meer. In mei 2011 maakte ze de overstap naar Imec als bedrijfsjurist in het HR-departement.

Elke Van Hooreweghe heeft Imec vervoegd als Talent Specialist. Deze master in Science was 8 jaar actief als R&D-consultant en internationaal projectmanager in de farmaceutische industrie. Ze legde zich toe op training en selectie van experts en wetenschappelijke medewerkers. Elke specialiseerde zich ook in professional coaching en talentontwikkeling. Via die weg maakte ze de overstap naar HR. Naast rekrutering en selectie, zal ze zich ook toeleggen op Learning & Development.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen