< Terug naar overzicht

Nicole Van Dessel en Ria Van Den Heuvel versterken Bridges for Choice

Bij Bridges for Choice, een adviesorganisatie voor procesbegeleiding van transities en HR-ontwikkelingsgerichte services, zal Nicole Van Dessel de change management en project management services verder ontwikkelen. Ria Van Den Heuvel keert na negen jaar

Nicole Van Dessel heeft 20 jaar professionele ervaring als consultant bij Accenture en als directiekader bij Fortis AG. Gedurende deze periode deed zij ervaring op in ICT-strategie, productiviteitsverbetering, kwaliteitszorg, organisatieontwerp en -implementatie en business planning. Van Dessel richt zich vooral op grote veranderingsprojecten. Zij is voormalig docent ICT-strategie en bedrijfskunde in postgraduaatprogramma's aan de universiteiten van Leuven, Antwerpen en Brussel en in de bacheloropleidingen in Information Management en Bedrijfsmanagement aan de Katholieke Hogeschool Mechelen.


Ria Van Den Heuvel heeft 15 jaar ervaring in training en begeleiding van volwassenen, rond thema’s zoals loopbaanoriëntatie, communicatie en sociale vaardigheden. Na 9 jaar werken in de nationale politiek – tot de vorige verkiezingen zetelde Van Den Heuvel als Vlaams volksvertegenwoordiger voor Agalev – gaat ze nu werken voor Bridges for Choice in het kader van loopbaanontwikkelingstrajecten voor specifieke doelgroepen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen