< Terug naar overzicht

Nicolas Van den Steen bij Atos Origin

De internationale informaticadienstenleverancier Atos Origin vond in Nicolas Van den Steen de ideale kandidaat om de functie van HR-consultant te vervullen.

Nicolas Van den Steen (30) studeerde af als licentiaat Handelswetenschappen (optie Accountancy en Fiscaliteit) aan de Hogeschool Gent en vulde deze opleiding aan met een postgraduaat Taxmanagement (Vlekho). Tot voor kort was hij tewerkgesteld als senior consultant Human Capital Management bij Ernst & Young, een functie die hij eerder ook uitoefende bij Arthur Andersen (na de combinatieovereenkomst Deloitte & Touche).


In zijn nieuwe functie bij informaticadienstenleverancier Atos Origin wordt Nicolas Van den Steen verantwoordelijk voor het strategische beleid inzake benefits en compensations. Atos Origin opereert wereldwijd vanop het maatschappelijk hoofdkwartier in Brussel (in meer dan vijftig landen), realiseert een jaarlijkse omzet van ruim 5 miljard euro en heeft meer dan 50.000 medewerkers in dienst, waarvan 850 in België. Onlangs nog sloot het bedrijf een strategisch partnership met Ardatis, leverancier van onder meer automatiseringsprojecten rond human-resourcesmanagement.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen