< Terug naar overzicht

Nico Steyaert wordt divisional HR-manager bij Vandemoortele Group

Nico Steyaert is de nieuwe divisional HR-manager bij Vandemoortele Group. Hij krijgt HR-verantwoordelijkheid over de 13 buitenlandse Lipids & Dough-entiteiten.

Lipids & Dough is met zijn circa 2200 werknemers de grootste divisie van de Vandemoortele Group. Dit bedrijf is in Europa een van de belangrijkste producenten van margarines, vetten en diepgevroren bakkerijproducten. Samen met zijn collega Luc Bouckaert, verantwoordelijk voor de Belgische L&D-vestigingen, rapporteert Steyaert aan HR-directeur Jan Van Hootegem.

Nico Steyaert (28) studeerde Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent. Zijn carrière startte bij Lernout & Hauspie, waar hij op anderhalf jaar tijd de opgang en neergang van het Ieperse spraaktechnologiebedrijf meemaakte. In volle rekruteringsgolf was hij werkzaam bij Recruitment & Selection, later op Training & Development, om ten slotte samen met de curatoren het faillissement te regelen. De jongste 3,5 jaar was Steyaert HR-business partner bij Philips Brugge, waar hij het HR-beleid binnen het internationale R&D centrum voor flatscreen-tv’s in goede banen leidde.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen