< Terug naar overzicht

Nicky Palm HR-manager van Matexi

Nicky Palm is de nieuwe HR-manager bij bouwgroep Matexi.

Nicky Palm studeerde Germaanse talen en behaalde een postgraduaat in Computerlinguïstiek, beide aan de KU Leuven. In 1990 startte ze haar carrière bij Royale Belge als development consultant en ze evolueerde, na het doorlopen van verschillende HR-functies, in 1997 naar manager staff planning.

Vervolgens werd Palm manager van het Resourcing Center van Axa Belgium. Bij haar vorige werkgever, Baloise Insurance, was ze HR-director en workstream manager HR-integration.

Sinds juni 2013 is Palm HR-manager bij Matexi. “Matexi is de marktleider in de projectontwikkeling van privéwoningen. Ruim 300 medewerkers met de meest diverse functies maken dit elke dag waar. Een performante HR-functie moet dit ondersteunen. Het is voor mij alvast een boeiende uitdaging”, vertelt Palm.

Nicky Palm is de opvolger van Daniel Stepman, die sinds 2005 bij de bouwgroep Matexi aan de slag was en er HRM op de kaart zette. Hij lag er tevens aan de basis van een grondige reorganisatie op maat van de fel groeiende groep. Dit voorjaar verliet hij Matexi en begon als HR-consultant met HRCheckup.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen