< Terug naar overzicht

Nathalie Strynckx volgt Kathleen Puylaert op bij M-real Benelux

Bij papierproducent M-real Benelux neemt Nathalie Strynckx de functie van HR-coördinator over van Kathleen Puylaert. Deze laatste werd recent benoemd tot administration manager bij Herfurth Logistics.

Na haar opleiding tot sociaal adviseur (Erasmus Hogeschool Brussel) werkte Nathalie Strynckx (29) eerst bij Partena Sociaal Secretariaat als dossierbeheerder. Daarna ging ze aan de slag bij Omnichem (assistente personeelsdienst) en Volvo Cars (personeelsadministratie). In november 2002 werd Strynckx HR Assistant Europe bij Elementis Service Centre.


In haar nieuwe functie als HR-coördinator zal ze als bemiddelaar optreden tussen werknemers management, en daarbij trachten het juiste evenwicht te vinden tussen individuele en bedrijfsbelangen. In samenwerking met lijnmanagers zal ze er zorg voor dragen dat de medewerkers alle nodige middelen ter beschikking krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en zal ze hen begeleiden bij het bereiken van de bedrijfsdoeleinden.


M-real Benelux is onderdeel van het wereldwijde verkoopsnetwerk van het Finse M-Real Corporation. Het bedrijf telt wereldwijd 30 verkoopskantoren die 800 personen tewerkstellen. De Benelux-organisatie telt 75 personeelsleden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen