< Terug naar overzicht

Nathalie Lubbe Bakker en Charlotte Vos bij Ulysses Consulting

Nathalie Lubbe Bakker en Charlotte Vos bemannen het nieuwe Antwerpse kantoor van het ICT-rekruteringsbureau Ulysses Consulting.

Nathalie Lubbe Bakker (29) is aangesteld als senior consultant en heeft de verantwoordelijkheid het nieuwe kantoor op te starten en uit te bouwen. Naast algemene managementtaken staat ze in voor de screening van kandidaten en het aantrekken van klanten in Vlaanderen en Nederland.
Lubbe Bakker begon haar carrière in human resources als junior consultant bij Talent Factory, een wervings- en selectiebureau dat zich toelegde op pas afgestudeerden. Ze deed verder ervaring op als consulente bij Randstad (van 2001 tot 2004) voor bedienden en kaderleden in de maritieme sector en als project manager bij vzw Symfonie Der Stenen, waar ze verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en organisatie van spektakels, concerten en evenementen. Tot voor kort werkte Bakker bij YER (Young Executive Recruitment), waar ze zich als consultant toelegde op de screening en selectie van kandidaten en op het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.
Charlotte De Vos (23) is als resourcer/junior consultant verantwoordelijk voor het opsporen van de juiste kandidaten en het beheer van de database. De Vos behaalde recent een masterdiploma in Commerciële Wetenschappen aan de Lessius Hogeschool Antwerpen en is gespecialiseerd in marketing.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen