< Terug naar overzicht

Nathalie Devoghel HR Specialist bij Bayer

Nathalie Devoghel is gestart als HR Specialist voor België vanuit het HR shared service center van Bayer in Leverkusen. Ze coördineert er het team van HR-medewerkers en fungeert als contactpersoon voor de HR-collega’s in België.

Nathalie Devoghel (28) studeerde Zakelijke Communicatie aan Vlekho Brussel en behaalde aan de Fachhochschule Köln een masterdiploma in Business Administration (2008). In Keulen deed ze verschillende internships en korte consultancyprojecten en werkte ze daarnaast als vertaler. Ze gaf ook les Frans en Nederlands aan het Fremdsprachenforum.
In april 2008 ging ze aan de slag bij YER, Young Executive Recruitment in Düsseldorf. Ze klom er op tot International Recruiter.
Sinds januari is Devoghel in dienst als HR Specialist voor België bij de chemie- en farmagroep Bayer. Na een eerste kennismaking met het shared service center in het hoofdkwartier van Bayer te Leverkusen, volgde ze een opleiding van vijf maanden in de HR-afdelingen van de verschillende sites van Bayer in België.
“Ik leerde de Belgische HR-processen kennen en droeg mijn steentje bij tot de voorbereiding en de realisatie van het Transforming Human Resources project, waarbij de HR-diensten gecentraliseerd worden in Leverkusen. Sinds juli ben ik als HR-specialist samen met andere collega’s onder andere verantwoordelijk voor het beleid inzake rekrutering en prestatiemanagement. Verder neem ik de rol van teamcoördinatrice van het HR-team in Leverkusen op en fungeer ik ook als eerste contactpersoon voor de HR-businesspartners in België."

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen