< Terug naar overzicht

Nathalie Arteel wordt EU-ambassadrice

Nathalie Arteel verkozen werd tot één van de tien EU-ambassadrices van ons land. Gedurende twee jaar zal zij het vrouwelijk ondernemerschap in België promoten.

Met de selectie van tien ambassadeurs willen de Europese Unie, Unizo en Markant het vrouwelijk ondernemerschap in België promoten.

De komende twee jaren zal Nathalie Arteel vrouwelijke én mannelijke collega-ondernemers inspireren en motiveren door haar kennis en ervaring te delen.

Nathalie Arteel runt samen met haar echtgenoot Yves Arteel het bedrijf Arteel uit Herent. Het bedrijf is van een relatiegeschenkenbedrijf uitgegroeid tot een organisatie gespecialiseerd in recognition solutions.

“Ik ben uiterst enthousiast over mijn opdracht. Het is mijn missie om alles wat ik zelf heb geleerd, door te geven aan andere enthousiaste jonge mensen, die ervan dromen hun eigen zaak op te starten”, aldus Arteel.

Nathalie Arteel was in 2009 genomineerd voor de Womed Award. In 2010 won ze samen met haar echtgenoot Yves de titel KMO-Laureaat voor Vlaams-Brabant en Brussel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen