< Terug naar overzicht

Natalie Neyt en Joeri Bruggeman HR-consultant bij Unique

Unique HR-Consult, de gespecialiseerde HR-divisie van Unique, heeft zijn team uitgebreid met twee nieuwe consultants: Natalie Neyt en Joeri Bruggeman.

Natalie Neyt en Joeri Bruggeman zullen binnen Unique HR-Consult on site HR-diensten bij de klant verlenen en specifieke projectuitbouw garanderen.

Joeri Bruggeman (1980) studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Daarna behaalde hij nog twee postgraduaten in Internationale Handel en Meertalige Zakelijke Communicatie. Zijn eerste stappen op de arbeidsmarkt zette hij bij MenT Associates, een headhunterkantoor waar hij als researcher instond voor de direct search van hogere profielen. Vervolgens werkte hij twee jaar als recruiter bij Euroclear (settlement bank) en vervolgens bij Cargill, een internationaal voedingsbedrijf. Sinds november 2007 bekleedt Joeri de functie van HR consultant bij Unique HR-Consult.

Natalie Neyt (1975) studeerde Criminologische Wetenschappen aan de Universiteit Gent en specialiseerde zich verder in kinderrechten. Na twee onderzoeksopdrachten voor het ministerie van Justitie zette ze de stap naar HR bij Hay Group als reward information consultant. Ze was er key account voor onder andere FMCG en contactcenters, en begeleidde bedrijven bij (internationale) remuneratieanalyses en -vergelijkingen.

Na drie jaar zette ze de stap naar watercommunale TMVW, waar ze selectieverantwoordelijke en account HR werd. Neyt is sinds december 2007 deel van het team van on-site consultants bij Unique HR-Consult, waar ze bedrijven zal ondersteunen op domeinen als werving en selectie, training en functieclassificatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen