< Terug naar overzicht

Nancy De Bonte nieuwe business development manager interim-management bij USG Financial Forces

Nancy De Bonte is de nieuwe business development manager interim-management bij USG Financial Forces, een onderdeel van USG People dat zich toespitst op financiële professionals.

Nancy De Bonte (40) studeerde Communicatiemanagement met als optie Bedrijfscommunicatie. Ze maakte carrière als consultant bij Randstad en daarna zeven jaar als kantoorverantwoordelijke bij Adecco. De laatste twee jaar specialiseerde ze zich verder in de HR-sector als businesspartner bij Jobintro en als medevennoot van Introduce.

Sinds 19 april staat De Bonte in voor de uitbouw van de afdeling interim-management bij USG Financial Forces. Deze afdeling houdt zich uitsluitend bezig met tijdelijke high level financiële projecten. “Hierbij staat het creëren van een langetermijnrelatie met kandidaat-interim-managers en met klanten voorop”, aldus De Bonte.

“Interim-management heeft in 2009 een moeilijke periode doorgemaakt, maar er zijn weer signalen in de markt dat deze belangrijke pijler opnieuw aantrekt. USG Financial Forces wil op deze ontwikkeling versneld anticiperen door het aanstellen van Nancy De Bonte. Zij zal zich volledig toeleggen op de groei van deze business”, zegt Andrea Hoffmann, algemeen directeur van USG Financial Forces.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen