< Terug naar overzicht

Nadine Degrande HR-manager CAF-DCF

Nadine Degrande is sinds deze zomer HR-manager bij de Centrale Afdeling voor Fractionering van het plasma (CAF–DCF), die divisies heeft in Neder-Over-Heembeek bij Brussel en in het Oost-Vlaamse Buggenhout.

Nadine Degrande (33) studeerde in 2000 aan de EHSAL af als licentiaat Handelswetenschappen in de specialisatierichting Fiscaliteit, en volgde daarop een twee jaar durende aangevulde specialisatierichting inzake Financieel Beleid & Beleggingsleer.

Ze zette haar eerste carrièrestappen in 2002 als finance consultant bij Deloitte. Een jaar later werd ze divisieverantwoordelijke bij de Easypay Groep. Vijf jaar later, in 2007, stapt ze als generalistisch HR-consultant naar Randstad Professionals Consulting.

Sinds juni 2011 is Nadine Degrande HR-manager bij de Centrale Afdeling voor Fractionering van het plasma (CAF–DCF) in Neder-Over-Heembeek en Buggenhout, een specialist in de fractionering van plasma en de productie van stabiele plasmaderivaten. Hiermee legt CAF–DCF de basis voor geneesmiddelen van humane oorsprong, onder andere inzetbaar bij transplantaties, stollingsproblemen en de behandeling van zware brandwonden.

Degrande wordt er verantwoordelijk voor de uitbouw en implementatie van het HR-beleid.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen