< Terug naar overzicht

Myriam Hoste volgt An Rycek op als HRM Cisco

Cisco heeft Myriam Hoste aangesteld als HR-manager voor de Belgisch-Luxemburgse markt. Daarmee treedt zij in de voetsporen van An Rycek.

Myriam Hoste (38) heeft meer dan tien jaar ervaring in HR, waarvan acht jaar in dienst van Scientific-Atlanta, producent van onder meer settopboxen, videodistributienetwerken en integratiesystemen voor video. Scientific-Atlanta, dat in 2006 in handen kwam van Cisco, werd vorig jaar omgedoopt tot Cisco's Service Provider Video Technology Group (SPVTG), een integratieproces dat Hoste mee in goede banen hielp leiden.
In haar nieuwe HR-functie zal Myriam Hoste in totaal ongeveer 600 werknemers bijstaan die bij Cisco Belux, specialist in netwerktechnologie, meewerken aan de verkoop en het bevorderen van de klantentevredenheid of die operationele ondersteuning bieden voor deze kernopdrachten (zoals de afdelingen financieel beheer en beveiliging).
Myriam Hoste behaalde een diploma Rechten aan de Universiteit Gent (UG) en werkte een tijdlang als advocaat, gespecialiseerd in sociaal recht, voor ze bij Barco en nadien bij Scientific-Atlanta in dienst trad.


An Rycek is voortaan als Europees talentmanager bij Cisco verantwoordelijk voor het ontwikkelen van leiderschapstalent in Europa. Meer informatie vindt u hier.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen