< Terug naar overzicht

Myriam Hoste ruilt Cartamundi in voor Axiom Consulting Partners

Myriam Hoste, die Group HR Director bij Cartamundi was, is aan de slag gegaan bij Axiom Consulting Partners Europe, een consultancybedrijf gevestigd in Gent onder leiding van Marc Timmerman (voormalig directeur van de consultingafdeling bij Hudson).

Afgestudeerd als licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Gent, deed Myriam Hoste haar eerste werkervaring op in het advocatenkantoor De Roeck en bij Unique Interim. Vervolgens ging ze aan de slag bij Barco in Compensation & Benefits. Daarna begon Hoste aan een carrière van 10 jaar bij Cisco Systems, waar ze evolueerde naar de functie van HR-manager voor België en Luxemburg.

In het najaar van 2010 zette Hoste de stap naar Kraft Foods als HR Business Lead BeNeLux. De organisatie kreeg de naam Mondelēz International na de splitsing van de kruideniersafdeling in Noord-Amerika. Ze vervulde er ook de rol van Change Manager voor de Benelux en Frankrijk.

De voorbije twee jaar was Myriam Hoste Group HR Director bij Cartamundi, wereldmarktleider in het drukken van speelkaarten, gepersonaliseerde speelkaarten, pokerspellen en casinokaartspellen. Nu gaat ze verder als Principal Consultant bij Axiom Consulting Partners.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen