< Terug naar overzicht

Mike Mogensen HR BP & Industrial Relations Lead bij ISS

Mike Mogensen is sinds begin deze maand aan de slag bij ISS als HR BP & Industrial Relations Lead.

Mike Mogensen (57) heeft een Master in de Psychologische & Pedagogische Wetenschappen (UGent, 1985). Na zijn legerdienst combineerde hij het volgen van een bijkomende Master Arbeidspsychologie (UGent) met een deeltijdse functie als consultant bij het Gentse rekrutering- & selectiebureau Cerm. Eind 1988 werd hij bij AT&T Network Systems Belgium eerst recruitment & training-manager en vervolgens HR-manager.

Daarna oefende hij gelijkaardige functies uit bij Philips Components Industrial (van 1995 tot 1998), Sicpa Benelux (1998 tot 2000) en Sun Microsystems dat ondertussen een onderdeel is geworden van Oracle Belgium. Daar werkte hij alles samen elf jaar, om in augustus 2012 over te stappen naar Elster EnergyICT, opnieuw als HR-manager. De voorbije twee jaar was Mogensen HR-directeur bij Euralpack.

Sinds begin december is Mogensen bij ISS HR BP & Industrial Relations Lead. Dat is een nieuwe rol binnen People & Culture, de naam van HR bij ISS. Hij stuurt er een klein team van HR Business Partners en Industrial Relations Specialists aan.

“Bij ISS kan ik mijn ervaring als HR-generalist in grote multinationale, vooral high-tech omgevingen ten dienste stellen van de onderneming en bovendien mijn kennis doorgeven aan de volgende generaties”, motiveert Mogensen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen