< Terug naar overzicht

Mieke Vandromme herverkozen als algemeen voorzitter van Markant

De Algemene Vergadering van Markant, het netwerk van ondernemende vrouwen, heeft Mieke Vandromme herverkozen als algemeen voorzitter voor de volgende vier jaar.

Met dit mandaat springt Mieke Vandromme niet in het onbekende. Toen haar voorgangster Tineke Vanden Avenne-Teerlynck in 2007 haar mandaat als algemeen voorzitter vroegtijdig beëindigde, werd Vandromme door de Algemene Vergadering van het netwerk verkozen als haar opvolgster. Die termijn liep midden maart ten einde, zodat een verkiezing noodzakelijk was. Vorige donderdagavond kreeg Vandromme met een overweldigende 90 procent het vertrouwen van de stemgerechtigde leden.

In de volgende vier jaar wil ze verder werken aan een eigentijds Markant. Daarvoor gaat het netwerk vooral focussen op vier prioriteiten die Vandromme als haar ‘klavertjevier’ benoemt: kwaliteit, creativiteit, communicatie en engagement.

Naast algemeen voorzitter van Markant (in het netwerk nog altijd een vrijwilligersmandaat), is Mieke Vandromme ook beroepsactief als zelfstandig ondernemende vrouw. Ze leidt haar eigen bedrijf Gamma-Solutions bvba, een bureau voor training en consulting ICT, prepress, grafisch ontwerp en webdesign.

In 2002 ontving ze de Womed Award, de prijs van Markant en Unizo voor de zelfstandig ondernemende vrouw van het jaar. Mieke Vandromme is getrouwd en moeder van vier kinderen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen