< Terug naar overzicht

Michel Stokvis heeft nieuwe functie bij Adecco

Michel Stokvis is de nieuwe directeur Sales & Marketing Benelux bij Adecco. De HR-dienstenaanbieder wil uitpakken met een versterkte Benelux-organisatie.

Michel Stokvis, die zijn sporen in het vak in diverse directiefuncties verdiende, zal het voortouw nemen bij het uitzetten en uitvoeren van nieuwe sales- en marketingstrategieën en leiding geven aan verdere integratie van alle activiteiten in Benelux-verband. Stokvis is een goede bekende binnen de HR-dienstverlener. Eind 2006 werd hij directeur van de afdeling die zich toespitst op gespecialiseerde HR-services voor de sectoren Sales, Marketing & Events. In korte tijd bouwde Stokvis die afdeling, waaraan hij naast zijn nieuwe functie leiding blijft geven, succesvol uit. Gezien zijn expertise lag een benoeming tot overkoepelend directeur Sales & Marketing voor de Benelux in de lijn van de verwachtingen.
Michel Stokvis heeft de afgelopen zes jaar verschillende strategische posities bekleed met betrekking tot positionering en upgrading van professional services, onder meer voor Hewlett Packard, Gemini Consulting en Randstad. Hij is opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Master of Business Administration).

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen