< Terug naar overzicht

Michel De Vlaminck breidt takenpakket uit bij Tractebel-Suez

In het kader van de missie die hem eind 2003 werd toevertrouwd als senior executive development manager bij Tractebel-Suez, wordt Michel De Vlaminck nu bevoegd voor het loopbaanbeleid van de bestuurders (succession planning) en van hun opvolgers, het ‘l

Vooraleer in 2001 tot Human Resources Development & Knowledge manager te worden benoemd, had Michel De Vlaminck er al een rijkgevulde carrière opzitten bij Tractebel. Hij startte er, na een academische loopbaan aan de UCL (1980-1988), als projectmanager en werd er achtereenvolgens hoofd van diverse afdelingen.


Michel De Vlaminck (47) is burgerlijk ingenieur Werktuigkunde (UCL) en doctor in de Toegepaste Wetenschappen (UCL). Hij behaalde een specialisatiegraad Ergonomie aan de Parijse Sorbonne en een postgraduaat Bedrijfsbeheer aan de Solvay Business School. Met de uitbreiding van zijn takenpakket bij Tractebel-Suez is het de bedoeling om over de nodige competentie en deskundigheid te beschikken binnen Tractebel-Suez, om ten allen tijde de verdere groei te kunnen verzekeren. Hij neemt hiermee de taak over van Werner Braemscheute die met pensioen gaat bij Tractebel-Suez.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen