< Terug naar overzicht

Merel Ackx nieuwe loopbaanadviseur Arabel

Arabel, dat onlangs opnieuw erkend is als centrum voor loopbaanbegeleiding door het Europees Sociaal Fonds, heeft Merel Ackx aangeworven als loopbaanadviseur.

Merel Ackx (30) zal als nieuwe loopbaanadviseur instaan voor de loopbaandienstverlening op het bureau van Arabel in het centrum van Brussel. Ackx is licentiaat Psychologie (KU Leuven). Na een carrièrestart als onderzoeker psychodiagnostiek en stress en welzijn aan de KU Leuven heeft ze via de aanvullende opleidingen Culturele studies en filosofische academie anderhalf jaar gewerkt bij radio Klara (VRT). Ze maakte er deel uit van de cultuurredactie en verzorgde diepgravende interviews met prominenten uit de brede culturele sector.

Luisteren naar de verhalen van mensen en hen coachen is sindsdien de drijfveer in Ackx’ werk. Na een stage in een psychiatrische kliniek in Frankrijk heeft ze gedurende vijf jaar relevante expertise opgebouwd in de geestelijke gezondheidszorg (Antwerpen en Leuven) en heeft ze zich een rijke waaier van gespreks- en therapeutische technieken eigen gemaakt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen