< Terug naar overzicht

Martine Brisse chief human resources officer bij KPN Group Belgium

Martine Brisse is sinds april 2012 chief human resources officer bij KPN Group Belgium.

Martine Brisse behaalde een master Economie aan de UCL en een executive master in Management aan de Ecole de Commerce Solvay (ULB).

Van 1992 tot 1996 was Brisse HR-director bij Vedior. Daarna ging ze aan de slag bij Leroy Merlin als HR-directeur. Haar aandacht ging aanvankelijk naar het omvormen van Bricoman Hypermarkten tot LM Hypermarkten. In maart 2003 verhuisde ze naar Rusland, waar ze Leroy Merlin Russia opstartte. Ze was er verantwoordelijk voor de rekrutering, training en ontwikkeling van meer dan 2000 medewerkers. Ze introduceerde er een HR- en compensation & benefitsbeleid op maat van het land.

In juli 2006 keerde ze terug naar België en ging ze aan de slag als sales & operations manager bij Manpower Professional. In januari 2008 verhuisde ze naar Delhaize Group, waar ze senior vice president human resources & organisation development werd en verschillende soft HR-projecten realiseerde.

Sinds april 2012 is Brisse chief human resources officer bij KPN Group Belgium. “De belangrijkste uitdaging is de bedrijfsstrategie verrijken met een sterke HR-visie en -strategie. KPN Group Belgium is een uitdager op zijn markt en dat vergt creativiteit en entrepreneurship”, zegt Brisse.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen