< Terug naar overzicht

Martin Vranken verlaat De Post voor Mobistar

Martin Vranken wordt vanaf 16 oktober de nieuwe directeur HR Business Delivery bij Mobistar. Hij zal er enerzijds de bedrijfsbelangen vrijwaren door de afstemming tussen de HR-managers van de verschillende divisies te verzekeren en anderzijds de rol van b

Martin Vranken (45) neemt bij Mobistar de functie over van Adriana Paun, die benoemd werd tot hoofd van het departement Human Resources.


Vranken behaalde een licentie in de Onderwijspsychologie aan de Universiteit Gent en een postgraduaat aan de Vlerick School voor Management. Hij werkte enkele jaren bij BP Chemicals in Antwerpen als personnel officer en later als employee relations manager. In november 1989 verhuisde hij naar London, waar hij HR Strategist werd bij BP Chemicals International en nadien bij BP Corporate Head Office.


In 1994 zegde Martin Vranken Groot-Brittannië vaarwel. Hij werd bij AC Nielsen EMEA Director Training and Development en drie jaar later Director Human Resource Development. In juli 1998 kreeg hij de functie van Director Global Training and Development en werd hij wereldwijd verantwoordelijk voor het opleidings- en ontwikkelingsprogramma van het top- en middenkader.


In juni 2000 maakte Vranken de overstap naar De Post. Als Director Competence Management kreeg hij de opdracht mee te bouwen aan een efficiënt en competitief geïntegreerd HR-systeem dat een nieuw kader moest aantrekken, motiveren en behouden.


Als Director HR Business Delivery bij Mobistar krijgt Vranken de gelegenheid om lokaal als generalist te werken, maar tegelijk deel uit te maken van een internationale groep, zodat zijn buitenlandse ervaring opnieuw van pas zal komen. Mobistar is de Belgische dochter van Orange SA, dat alle internationale mobiele activiteiten van France Télécom groepeert.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen