< Terug naar overzicht

Marnix Van de Cauter director HR & Customer Service Organisation bij Xerox

Sinds januari 2012 is Marnix Van de Cauter de nieuwe director HR & Customer Service Organisation bij Xerox in Zaventem, waar 340 medewerkers aan de slag zijn.

Marnix Van de Cauter (45) is licentiaat Accountancy (EHSAL Brussel) en Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven). Hij is al aan zijn twintigste jaar bij Xerox bezig. In 1993 begon hij er als financieel analist. Vier jaar later werd hij Pricing & Leasing analist om het vervolgens in 1999 tot manager Xerox Business Services te schoppen. Hij werd daaropvolgend manager Graphic Arts Belux (in 2001) en manager SMB Belux (2005).

Sinds 2008 combineerde hij zijn twee voorgaande jobs en in juli 2010 werd hij director Graphic Arts Division. In januari 2012 was het alweer tijd voor een nieuwe uitdaging en Van de Cauter stapte voor het eerst binnen in de wereld van HR. Sindsdien is hij director HR & Customer Service Organisation.

“Ik ben gefocust op het creëren van een mindset van entrepreneurschap”, aldus Van de Cauter. "Mijn doelstelling is 100 procent te focussen op interne en externe klanten, waarbij werknemers actief meedenken, meewerken en mee ontwikkelen aan het Xerox van vandaag en morgen.”

Xerox Belgium is gevestigd in Zaventem en telt 340 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen