< Terug naar overzicht

Mark Michiels directeur HR bij De Post

Mark Michiels is benoemd tot directeur Human Resources & Organisation bij De Post. Hij wordt ook lid van het directiecomité.

Mark Michiels was sinds 2003 verantwoordelijk voor de sociale relaties bij De Post. Gedelegeerd bestuurder Johnny Thijs: “Als verantwoordelijke voor de sociale relaties sinds 2003, heeft Mark Michiels de laatste jaren veel inzicht verworven in de werking van ons bedrijf. Ik ben ervan overtuigd hij een bepalende rol zal spelen in de verdere uitbouw van HR&O bij De Post. Hij zal aldus het veranderings- en moderniseringsproces van De Post daadwerkelijk kunnen ondersteunen en meebouwen aan de dynamisering van onze bedrijfscultuur (het STAR-programma).” Michiels volgt Luc Luyten op, die eind augustus met pensioen ging.

Voor Michiels verantwoordelijk werd voor de sociale relaties, was hij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de divisie mail van de Belgian Post Group. Michiels werd in 2001 aangetrokken door De Post. Hij was destijds aan de slag als adjunct-kabinetschef op het ministerie van Begroting en Sociale Zaken, dat toen in dienst van minister Johan Vande Lanotte (SP.A) werkte. Michiels volgde er jarenlang het dossier van De Post. Voor zijn kabinetsfunctie had hij HR-functies bij Electrabel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen