< Terug naar overzicht

Mark Bienstman is Principal Consultant Financial Services bij Resources Global Professionals

Resources Global Professionals, actief in consultancy en interim-management, verwelkomt Mark Bienstman als Principal Consultant Financial Services in de Belgische hoofdzetel.

Sinds kort is Mark Bienstman verantwoordelijk voor business development en het uitvoeren van opdrachten in de financiële sector bij Resources Global Professionals in België. Vooral zijn ervaring rond optimalisatie en efficiëntie van backoffice activiteiten, maar ook het strategisch ontwikkelen van commerciële organisaties worden genoemd als zijn extra troeven.

Peter Sarasyn, Managing Director Resources Global Professionals: “Met Mark Bienstman is onze ploeg versterkt met een specialist die jarenlange ervaring heeft in de financiële wereld. Zijn taak bestaat er in om – naast het ondersteunen van lopende projecten bij bestaande klanten – de diensten verder aan te bieden bij een brede waaier van financiële ondernemingen, zij het banken, verzekeraars, vermogensbeheerders enzovoort.”

Bienstman werkte als lid van directiecomités bij financiële instellingen als de ASLK Bank, Paribas Bank, the Bank of New York – Brussels Branch en het Landbouwkrediet. Ook international heeft hij ervaring als lid van de European Council for Payment Systems, Eurocheque International en het Wereldspaarbankeninstituut.

Bienstman is licenciaat en doctor in de Economische Wetenschappen (UGent) en was tevens kabinetschef van toenmalig vicepremier en minister van Financiën Willy De Clerq. Hij combineert dus een academische en politieke achtergrond met een ruime financiële ervaring.

Mark Bienstman: “De keuze om bij Resources Global Professionals aan de slag te gaan, was snel gemaakt. Uit ervaring weet ik dat wat een klant wil en hoe een onderneming daar een antwoord op kan geven van primordiaal belang is om een duurzame relatie op te bouwen. Bij Resources Global Professionals vertrekt men ook van wat een klant echt zoekt of vraagt en formuleert daar dan een oplossing voor. Geen voorverpakte eenheidsworst.”

Resources Global Professionals is een wereldwijd opererende beursgenoteerde professional service en interim-managementfirma. De organisatie is actief in zowel operationeel, project- als transformatiemanagement. In België (met hoofdzetel in Brussel) heeft de internationale onderneming meer dan 125 ervaren managers en consultants ter beschikking. Resources Global Professionals is op dit ogenblik actief in Finance & Accounting, Human Capital Management, Information Management, Legal & Regulatory, Governance, Risk & Compliance en Supply Chain Management.

De onderneming levert in België sinds 2006 diensten aan meer dan 40 klanten. Wereldwijd heeft de beursgenoteerde groep 2800 professionals in 80 practices, die op globaal niveau 2100 klanten helpen.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen