< Terug naar overzicht

Marjan van Kasteren algemeen directeur Start People

Marjan van Kasteren, ex-Delta Lloyd Life, volgt in de functie van algemeen directeur Start People België Hubert Vanhoe op. Hij combineerde sinds zijn benoeming tot vice president USG People België vorig jaar beide functies.

Marjan van Kasteren (40) was tot voor kort gedelegeerd bestuurder en financieel directeur bij levensverzekeraar Delta Lloyd Life, onderdeel van de Nederlandse Delta Lloyd Groep. Ze heeft een ruime ervaring in de dienstverlenende sector en was eerder actief in de toeristische-, verzekerings- en financiële sector.
Daarnaast heeft Van Kasteren een brede managementachtergrond met ervaring in sales, operations en finance. Ze behaalde in 2004 een MBA in Finance & Strategy en heeft tevens het diploma van beleggings- en financieel analist.
Van Kasteren volgt Hubert Vanhoe op als algemeen directeur van Start People België. Vanhoe laat daarmee zijn dubbelmandaat achter zich, om zich toe te leggen op zijn functie van vice president bij USG People België.

Start People maakt deel uit van de beursgenoteerde groep USG People die via internationale en lokale merken HR-diensten aanbiedt. In België heeft Start People 500 medewerkers in dienst in 95 kantoren. Jaarlijks zet Start People België meer dan 72.000 uitzendmedewerkers aan het werk. Sinds de rebranding begin 2007, is Start People uitgegroeid tot de tweede grootste speler op de Belgische uitzendmarkt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen