< Terug naar overzicht

Mario Robberechts directeur sociaal secretariaat Dienstbetoon

Mario Robberechts is de nieuwe directeur van het sociaal secretariaat van de Confederatie Bouw Antwerpen, Dienstbetoon vzw. Dit sociaal secretariaat verleent gespecialiseerde diensten rond payroll en sociale wetgeving aan zowel grote als kleine bouwbed

Mario Robberechts (44) studeerde in 1985 af als licentiaat Sociologie (met specialisatie in het arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht) aan de KU Leuven. Na zijn legerdienst startte hij zijn beroepscarrière in 1987 als adviseur sociale wetgeving bij de Confederatie Bouw Antwerpen. Hij begeleidde er bouwbedrijven in personeelszaken en ontwikkelde opleidingspakketten in sociaal recht. Hij richtte er tevens het Sociaal Platform Antwerpen op, waar de personeelsverantwoordelijken uit de grotere Antwerpse bouwbedrijven viermaandelijks bijeenkomen en overleggen over sociale materies.
Robberechts becommentarieert zijn carrièrestap: “Als directeur heb ik me tot doel gesteld de werking van het sociaal secretariaat Dienstbetoon verder uit te bouwen en zijn marktpositie te versterken. Ik wil hierbij veel aandacht besteden aan het motiveren van mijn medewerkers en het ontwikkelen van enkele nieuwigheden in het ondersteunen en het verder opvolgen van de klanten. Uiteraard wil ik hierbij inspelen op de steeds veranderende evoluties in de sector.” Robberechts geeft nu leiding aan een team van 10 à 15 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen