< Terug naar overzicht

Marie Holvoet legal advisor human resources bij KPMG

Marie Holvoet is sinds eind augustus legal advisor human resources bij KPMG.

Marie Holvoet (30) behaalde in 2005 aan de KU Leuven een master Rechten en volgde er nadien de aanvullende opleiding Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing. In 2007 behaalde ze aan de VUB een manama Sociaal Recht.

Holvoet startte haar loopbaan in september 2007 als advocaat bij Claeys & Engels. Ze werkte er voornamelijk voor vennoot Chris Engels, voor een cliënteel dat grotendeels uit grote ondernemingen en multinationals bestond en dit in allerlei materies, gaande van individueel en collectief arbeidsrecht tot juridische aspecten van internationale tewerkstelling.

Sinds augustus 2012 is Holvoet legal advisor human resources op de HR-afdeling van KPMG. Ze is er verantwoordelijk voor de interne juridische dienstverlening omtrent alle HR-gerelateerde zaken en verschillende aspecten van compensation & benefits.

“Mijn grootste uitdaging bij KPMG wordt het omzetten van de kennis die ik binnen de advocatuur heb opgedaan naar de praktijk van een grote onderneming. Ook wil ik me in mijn nieuwe functie nog meer verdiepen in alle aspecten van compensation & benefits”, zegt Holvoet.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen