< Terug naar overzicht

Marc Van Harneveldt algemeen directeur Galilei-Randstad

Marc Van Harneveldt is de nieuwe algemeen directeur van Galilei-Randstad. Hij vervangt Pascale Bastin, die zich met Galaxis zal richten op top executives.

Marc Van Harneveldt is master in de Handelswetenschappen met specialisatie Marketing. Tevens volgde hij een Senior Executive Training aan de IESE Business School in Barcelona.

Van Harneveldt startte zijn carrière 26 jaar geleden in de verzekeringssector als informaticus. In 1995 kwam hij bij Randstad als ICT-manager voor de groep in België en Luxemburg, terwijl hij daarnaast ook enkele projecten van Randstad Holding heeft begeleid.

Van Harneveldt was rechtstreeks betrokken bij de fusie van Randstad en Vedior in 2007 en heeft heel wat ervaring opgedaan in verband met bedrijfsintegratieprojecten en de veranderingsprocessen en alle menselijke aspecten die hierbij aan bod komen.

Zijn opdracht bestaat erin de positie van de Randstad-dienstverlening in zijn domein te bestendigen en verder uit te bouwen.

Galilei-Randstad is marktleider op de markt van outplacement, met een marktaandeel van meer dan 23 procent. Voor de begeleiding van kaderleden heeft het bedrijf zelfs een marktaandeel van 51 procent.

Daarnaast wordt een nieuw bedrijf, Galaxis, opgericht door François Van Vyve en Pascale Bastin, de twee founding partners van Galilei. Galaxis ontwikkelt diensten voor de specifieke doelgroep en noden van top executives. Het nieuwe project past in de globale strategie van Galilei-Randstad. In samenspraak met de directie van Randstad zal een specifieke vorm van samenwerking tussen Galilei-Randstad en Galaxis blijven bestaan.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen