< Terug naar overzicht

Marc Labat senior Manager Advisor bij KPMG Advisory

Marc Labat heeft KPMG Advisory vervoegd als Senior Manager Advisor binnen de afdeling Business Performance Services.

In zijn nieuwe rol zal Marc Labat (35) instaan voor het proactief beheren van cliënten binnen de financiële sector, waarbij de aandacht vooral uitgaat naar de specifieke noden van die sector. Daarbij komen aspecten aan bod zoals performantiemetingen, diensten voor procesverbetering of kosten- en rentabiliteitsbeheer. Hij zal eveneens advies verlenen inzake controle en compliance of inzake realisatie van groei.

Voor Labat KPMG Advisory vervoegde, was hij sinds 2001 verantwoordelijk voor de organisatie van talrijke auditopdrachten binnen de groep Dexia en heeft hij de vele projecten en dossiers van deze groep kunnen begeleiden. Hij begon zijn carrière bij Deloitte Luxemburg (1997-2001), waar zijn klantenportfolio bestond uit een groot aantal banken, assetmanagement- en fondsenadministratiebedrijven.

Labat stond mee aan de basis van de Belgische lokale afdeling van CFA Institute. Hij genoot een opleiding als master aan Audencia (Frankrijk) en behaalde vervolgens bijkomende diploma’s in CIA en CFA.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen