< Terug naar overzicht

Marc Huygelen personeelsdirecteur bij Audi Brussels

Sinds kort is Marc Huygelen aan de slag bij Audi als personeelsdirecteur voor de productievestiging te Vorst. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het operationele HR-beleid en de sociale relaties voor de 2200 medewerkers.

“De uitdaging van de functie ligt in de verdere integratie van de vestiging in de Audi-structuur. Daarnaast moet alles in gereedheid gebracht worden om de site klaar te maken voor de exclusieve productie van het nieuwe Audi A1-model vanaf 2010”, aldus de nieuwe Top Manager HR van Audi Brussels.
Marc Huygelen (41) is licentiaat Rechten (KU Leuven, 1989) en master in Business Administration (Vlerick Leuven Gent Management School, 1991). Hij begon zijn professionele carrière bij BP in Nederland. Van 1993 tot 1998 werkte hij voor Master Foods op de productiesite te Olen, waar de Uncle Ben’s rijst wordt geproduceerd voor de Europese markt. Huygelen was er achtereenvolgens Shift Manager Packaging Department en Personnel Manager Non-Management.
Na een korte tussenstap als HR Director Belgium bij IT-distributeur Tech Data (toen 300 personeelsleden), ging Huygelen in 1999 aan de slag bij Toyota Motor Europe. Hij was er eerst Manager Employee Relations, Communication & Training en werd later HR Operations Manager. In die functie was hij binnen HR medeverantwoordelijk voor een 1300-tal werknemers uit verschillende afdelingen (van sales tot R&D).
In 2002 volgde farmaceutisch bedrijf Zambon. Huygelen was er tot februari 2007 HR Director Northern Europe, een functie waarin hij de HR-strategie en praktijk uitstippelde voor België, Luxemburg, Nederland en Duitsland. Tot augustus 2008 was Huygelen HR-Manager EMEA bij Cummins Inc. te Mechelen. Bij deze producent van dieselmotoren en generatorsets droeg hij de verantwoordelijkheid voor de Parts & Service-afdelingen binnen de EMEA-regio.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen