< Terug naar overzicht

Marc Huygelen is chief HR-officer bij Vinçotte

Na een inwerkperiode van enkele maanden, heeft Marc Huygelen sinds 1 februari 2012 Patrice De Ruyver opgevolgd als chief human resources officer bij Vinçotte.

Marc Huygelen (45) is jurist van opleiding, aangevuld met een MBA behaald aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Hij startte zijn carrière bij BP in Amsterdam. Na zijn terugkeer naar België, nam hij achtereenvolgens bij Mars Inc., Toyota Motor Europe en Cummins generalistische HR-managementfuncties waar op nationaal en internationaal niveau.

In zijn laatste functie bij Audi was hij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van Audi Brussels, een productiesite met 2400 medewerkers, waar momenteel de Audi A1 van de band rolt. Als HR-directeur begeleidde hij de succesvolle integratie van de voormalige VW-fabriek in het Audi-productienetwerk. Erik Prieels, voorheen logistiek directeur bij Audi Brussels, is hem in deze functie opgevolgd.

Sinds 1 februari 2012 is Huygelen chief HR-officer bij Vinçotte. Als lid van de groepsdirectie zal hij er de HR-beleidslijnen uittekenen voor de 2500 medewerkers van Vinçotte wereldwijd.

“Het versterken van de bestaande HR-structuren en -processen, zowel nationaal als internationaal, zijn de grootste uitdagingen. Daarnaast moet de groei van het bedrijf verder ondersteund worden door het aantrekken van nieuw talent. Voor 2012 betekent dit de invulling van meer dan 180 - vooral technische - vacatures”, zegt Huygelen.

Vanuit de Belgische hoofdzetel in Vilvoorde en vanuit 14 andere vestigingen over heel de wereld verspreid, levert Vinçotte meer dan 130 gespecialiseerde inspectie-, controle- en certificatiediensten, analyses en proeven voor de meest uiteenlopende toepassingen op het vlak van elektriciteit, hefwerktuigen, drukapparatuur, burgerlijke bouwkunde, arbeidsveiligheid, milieuzorg en stralingsbescherming.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen