< Terug naar overzicht

Marc De Braekeleer algemeen directeur Tempo-Team Belux

Marc De Braekeleer werd benoemd als algemeen directeur van Tempo-Team Belux. Hij ambieert met de uitzend- en HR-dienstengroep een tweede plaats op de markt, één hoger dan vandaag.

Marc De Braekeleer is voortaan verantwoordelijk voor alle activiteiten van Tempo-Team in België en Luxemburg. Hij is sinds 2006 lid van het directiecomité van Tempo-Team en was tot voor kort verantwoordelijk voor het strategisch en commercieel beleid van Tempo-Team en het landelijk commercieel netwerk.

De Braekeleer volgt Corné Verbraak op, die na de succesvolle naamsverandering van Vedior naar Tempo-Team (als gevolg van de overname van de Vedior Group door Randstad Holding) een nieuwe directiefunctie opneemt bij de Randstad Groep Nederland.

Marc De Braekeleer (1962) studeerde af als licentiaat in Commerciële en Financiële Wetenschappen aan het ICHEC te Brussel. Hij startte zijn professionele carrière met commerciële functies bij Keyser & MacKay. Daarna werkte hij 15 jaar bij Touring Wegenhulp en Touring Assistance, waarvan de laatste zeven jaar als directeur generaal van de groep Touring. Van 2003 tot zijn aantreden bij Tempo-Team Interim in 2006 was hij managing director Belgium van BCA (British Car Auction).

“Wij streven naar organische groei door ons aanbod te versterken en te verdiepen, wat een positief effect heeft op onze marge, gecombineerd met het aantrekken van nieuwe klanten. Zo spelen we nog beter in op de behoeften en tekorten op de markt. Hierbij opteren wij dus niet voor groei door een agressief prijsbeleid of overnames,” aldus Marc De Braekeleer.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen