< Terug naar overzicht

Marc Boumal professionaliseert HRM bij BSB

Het IT-consultancybedrijf Business Solution Builders (BSB) trok Marc Boumal aan als HR-manager. Hij moet er een professionele HR-structuur uitbouwen met het oog op expansie in België, Frankrijk en Luxemburg.


De jurist (ULB) Marc Boumal (40) was tot eind juni 2002 HR-directeur bij Alert Services, een filiaal in de beveiligingsbranche van Belgacom. Na zijn vertrek daar, keerde hij tussen november en eind 2003 terug naar Alert Services als tijdelijk extern HR-consultant.


Boumal begon zijn carrière als juridisch adviseur bij De Familie (nu Partena). In 1990 werd hij personeelsdirecteur bij Ansul (brandbeveiliging), dat hij in 1995 verliet na een personeelsinkrimping van 500 tot 200 werknemers en een verandering van eigenaars. Daarop trok Boumal naar Sony Belgium, voor de functie van HR & general affairs manager. Hij werd er in 1997 weggeplukt door Alert Services.


Marc Boumal moet nu bij BSB het personeelsbeleid professionaliseren. Deze onderneming groeide op acht jaar tijd van 0 naar 150 medewerkers in België en Luxemburg en verwacht ook voor de volgende jaren nog een forse toename van het aantal werknemers. BSB heeft de ambitie om in 2004 voet aan wal te zetten in Frankrijk en later ook in Zwitserland.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen